SMS Marketing

O Nama

Misija SMS Marketinga je da inspiriše i podstakne kreativnost

Od osnivanja 2012. godine, OneClick je, osim u izradi savremenih govornih mašina i kompleksnih rešenja za kontakt centre, regionalnu lidersku poziciju izgradio i na polju primene mobilnih i internet rešenja.

Kreirali smo radno okruženje u kome inovacije, praćenje trendova i postavljanje novih i viših standarda u uslugama nikada ne izostaju.

Pouzdanost, korektnost i posvećenost klijentu su temelji na kojima počiva naša poslovna filozofija. U poslu se stalno rukovodimo maksimom „zadovoljan klijent je najbolja reklama“. Danas, sa ponosom možemo reći da sarađujemo sa preko četiri stotine partnera i klijenata širom Evrope.

Za potrebe klijenata razvili smo sopstvena telekomunikaciona rešenja u oblastima kontakt centara, vestačke inteligencije i nagradnih igara. Pored toga, nudimo rešenja za mobilna plaćanja, internet i mobilno poslovanje i sve vrste aplikacija za podršku.

Naša rešenja se odlikuju najvećim performansama outbound orjentisanih kontakt centara, efektivnošću i jednostavnošću upotrebe po principu One Click.

Bilo da vam je potrebno savetovanje ili potpuno novo i jedinstveno rešenje, bilo da imate ili nemate dovoljno kapaciteta i resursa, tu smo za vas da kreiramo rešenje upravo prema vašim potrebama i omogućimo vam da uvek idete u korak sa vremenom.

Play Video
Tim stručnjaka

Uštedite vreme i trud sa One Click - om

Prvi radni proces

Za nove i rastuće kompanije, stručnjak za online marketing može oblikovati SMS strategiju koja će podstaknuti vaš rast.

Predani član tima

Vaš digitalni savetnik ima sposobnost pokretanja kampanja i optimizacije vašeg marketinškog budžeta kako biste postigli maksimalne rezultate.

Podrška 24/7

Naš posvećeni tim stoji vam na raspolaganju 24/7, pružajući podršku kako biste zadovoljili sve vaše potrebe i obezbedili besprekoran servis kad god vam zatreba.