SMS Marketing

Jednostavno i lako do lojalnih kupaca !

Najpovoljniji SMS servisi u Srbiji!

CPP/FAQ

O modalitetima saradnje možete nas kontaktirati na mail info@smsmarketing.rs

Da, tek nakon potpisanog ugovora dobijate patametre za pristup aplikaciji za sanje poruka. Takođe, potpisujete izjavu da je baza Vaša i da snosite punu pravnu i moralnu odgovornost za njenu sadržinu kao i sadržinu poruka koje šaljete.

U zavisnosti od broja poruka koje želite da šaljete na mesečnom nivou u mogućnosti smo da kreiramo API

Najjednostavnije rečeno ALIAS je potpis pošiljaoca poruke. Maksimalan broj karaktera koji su dozvoljeni je 11. Možete da imate veći broj potpisa. Npr. sender: ONECLICK tekst poruke: Postovani korisnici, obavestavamo Vas da od danas mozete pratiti sve nase ponude i putem sajta www.smsmarketing.rs

Jednostavno, importom excel baze koju ste prethodno sredili u odgovarajućem formatu.

Da, jednostavnim slanjem ključne reči STOP na unapred definisani kratki sms broj.

Strogo je zabranjeno objavljivanje SMS i MMS poruka sa uvredljim sadržajima, lažnim predstavljanjem ili sadržajima koji bi diskriminisali krajnje korisnike po osnovu rase, pola, boje, nacionalne pripadnosti, društvenog porekla, veroispovesti, kulture, jezika, starosti ili psihičkog ili fizičkog invaliditeta, kao i negativne poruke lične prirode.

160 po ceni jednog SMS-a, s tim što možete slati poruke i preko 160 karaktera, i one će biti naplaćene shodno broju poruka koje zauzimaju.

Jednostavnim popunjavanjem formulara koji možete preuzeti ovde Nakon toga dobićete uputstvo o odgovarajućem načinu uplate. Po prispeću sredstava na račun možete koristiti vaše kredite.

Nije dozvoljeno slati poruke nakon 20 časova i vikendom, kao ni tokom državnih i verskih praznika.