Organizujte uspešno SMS nagradnu igru!

Promovišite proizvode/usluge

Pospešite prodaju

Jačajte brend

Saznajte više o svojim kupcima

Jednostavno i lako do lojalnih kupaca !

Call Centar

O nama

Od osnivanja 1998. godine, OneClick je, osim u izradi savremenih govornih mašina i kompleksnih rešenja za kontakt centre, regionalnu lidersku poziciju izgradio i na polju primene mobilnih i internet rešenja

Pažljivim regrutovanjem i selekcijom isključivo najtalentovanijih i najposvećenijih ljudi izrasli smo u firmu koja danas zapošljava preko dve stotine profesionalaca u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Nemačkoj. Kreirali smo radno okruženje u kome inovacije, praćenje trendova i postavljanje novih i viših standarda u uslugama nikada ne izostaju.

Pouzdanost, korektnost i posvećenost klijentu su temelji na kojima počiva naša poslovna filozofija. U poslu se stalno rukovodimo maksimom „zadovoljan klijent je najbolja reklama“. Danas, sa ponosom možemo reći da sarađujemo sa preko četiri stotine partnera i klijenata širom Evrope.

Za potrebe klijenata razvili smo sopstvena telekomunikaciona rešenja kao što su Soft-swich i Media platforma kao i rešenja za kontakt centre i njihov outsorcing. Pored toga, nudimo rešenja za mobilna plaćanja, internet i mobilno poslovanje i sve vrste aplikacija za podršku.

Naša rešenja se odlikuju najvećim performansama outbound orjentisanih kontakt centara, efektivnošću i jednostavnošću upotrebe po principu One Click.

Bilo da vam je potrebno savetovanje ili potpuno novo i jedinstveno rešenje, bilo da imate ili nemate dovoljno kapaciteta i resursa, tu smo za vas da kreiramo rešenje upravo prema vašim potrebama i omogućimo vam da uvek idete u korak sa vremenom.